Borrelen met de luxe vleeswaren van Onglet!

29 april 2021 om 15:41

Liefde op het eerste gezicht
Stiekem zijn we een klein beetje verliefd op Onglet. We hadden al eerder een date met deze zaak en toen was het al liefde op het eerste gezicht. Tijdens die eerste date hadden we het geluk dat de horeca nog open was en dat we dus konden plaatsnemen in het restaurant van Onglet. Dat plaatsnemen in het restaurant zit er voorlopig nog niet in, maar dat maakt onze liefde voor Onglet er niet minder op. Om de pijn van het gemis een beetje te verzachten heeft Onglet in samenwerking met Local7 (gelukkig) een pakket samengesteld. En dus gingen we voor die tweede date in de vorm van een luxe charcuterie pakket.

Borrelen aan de Maas
Om er toch een beetje een date (lees: uitje) van te maken, besloten we om het pakket al wandelend op te halen bij de winkel van Onglet en vervolgens neer te ploffen op de trappen aan de Maas. Eén geluk: de zon scheen. Dus om het feest compleet te maken namen we een flesje witte wijn mee en haalden we wat stokbrood voor erbij. Terwijl de zon langzaam onder ging, stalden we het assortiment aan vleeswaren uit op ons picknicklaken. Summer feelings all over. Een geslaagde tweede date...

Kwaliteitsvoer
Het is maar weer eens bewezen: eigenlijk stelt Onglet nooit teleur. Ze leveren vlees van hoge kwaliteit. Het luxepakket bevat: Serranoham Gran Reserva, Truffelsalami, Mortadella di Bologna, Limburgse gedroogde ham, een Maastrichtse droogworst en een portie knabbelspek. Genoeg om een middag of avond al borrelend door te brengen met leuk gezelschap.

Gegarandeerd genieten
Je kunt er, net als wij, voor kiezen om ergens lekker in het zonnetje te gaan zitten om van dit pakket te genieten. Maar je kunt er natuurlijk ook op genoeg andere manieren van genieten. Aangezien de zon zich nog niet al te vaak in ons midden begeeft. Thuis op de bank? Smaakt net zo lekker! Op je balkon? Ook gezellig! Haal er nog wat kaasjes bij om de borrelplank nog een beetje meer uit te breiden. Oh, en misschien nog goed om te weten: er is ook een uitgebreidere borrelplank van Onglet. Waar al een stokbroodje en nog wat broodsalades bijzitten. Hoe en wanneer je ervan geniet, dat is aan jou. Maar één ding is zeker: genieten zul je sowieso!

Zelf lekker borrelen met een luxe charcuterie pakket van Onglet? Bestel het pakket hier!