De klanten van Local7: Mehlika Schopen van Sevagram

09 juni 2022 om 09:29

Partners hebben we al veel aan het woord gehad. We vinden het ook leuk om eens een klant aan het woord te laten. En dan niet zomaar een klant (die bestaan trouwens niet), maar een klant die gelijk voor ruim 2500 werknemers iets bestelt via Local7. We spreken met Mehlika Schopen van Sevagram. Over lokaal, Limburg en een beetje over Local7 en Sevagram.

De eerste keer dat Sevagram bij Local7 aanklopte was voor De Dag van de Zorg, bij Sevagram omgedoopt tot de Dag van de Medewerker. Sevagram is namelijk een organisatie voor ouderenzorg. Er wordt diverse zorg verleend zoals thuiszorg en revalidatie, er wordt zorg verleend in zorgcentra, hospices en vormen van verzorgd wonen. Belangrijk werk dus! En vooral ook lokaal werk uitgevoerd door zeer diverse medewerkers

Medewerkers die naast een applaus ook de waardering verdienen vanuit de werkgever. Om het belangrijke werk dat zij doen. In een sector die nooit stopt, nooit stilstaat en veel van mensen vraagt. Om die waardering uit te spreken zocht Sevagram een partner die net zulke lokale wortels heeft als Sevagram zelf. Een bedrijf dat lokale producten biedt en daarmee de lokale samenleving versterkt. Dat bleek mogelijk bij Local7.

Mehlika vertelt: ‘Bij zo’n grote organisatie als de onze waar we ruim 2500 mensen willen bedanken en waarderen, moet alles natuurlijk goed gaan. Dat is best een uitdaging, zeker als je dan ook nog liefst met een lokale partner werkt. Maurice (Dassen, de oprichter van Local7) heeft ons geweldig geholpen hiermee. En we zien dat het door onze mensen ook zeer gewaardeerd wordt. Bestellingen worden op Facebook geplaatst en we merken ook aan andere zaken dat de Limburgers trots zijn op de lokale producten die allemaal aangeboden worden.’

‘Het mooie aan Maurice en aan een lokale partij als Local7 is dat je het gevoel krijgt dat er net een stapje meer gezet wordt. Zoals wij dat zelf ook altijd doen. Dus wat dat betreft past het ook echt bij elkaar. Ook de afwisseling tussen food en uitjes waardoor er voor ieder wat wils is, beviel goed. Zowel Sevagram als Local7 hebben hun wortels in Zuid-Limburg en de gedachte dat we zo samen iets terug kunnen doen voor de regio is ons zeer goed bevallen.’ Bij Local7 kunnen we dat alleen maar beamen.

Ben jij met jouw organisatie ook op zoek naar een lokaal, Limburgs cadeau? We helpen je graag!

Local7

Contactpersoon: Maurice Dassen

Emailadres: info@local7.nl

Telefoonnummer: +31(0)6 422 521 17

Telefonisch bereikbaar op werkdagen van 09.00 uur - 17:00 uur