De partners van Local7: Carmen Hermans van Bakkerij Mathieu Hermans

04 april 2022 om 19:21

Wie op een willekeurige dag in coronatijd bij Bakkerij Hermans langsliep, moest meestal een nummertje trekken en wachten op zijn of haar beurt. Er mochten maar 5 mensen tegelijk naar binnen. Gelukkig zijn tegenwoordig de schermen weg, want contact met de klanten is belangrijk voor Carmen Hermans, derde generatie van Bakkerij Mathieu Hermans.

De eerste keer dat Carmen met Maurice, initiatiefnemer van Local7, in gesprek raakte, was in de tijd voor Local7. Maurice werkte toen met WinWin en kwam bij Carmen op bezoek om WinWin toe te lichten. Maar net zoals Maurice later voelde dat het anders moest, zo voelde Carmen dat ook. Want waarom zou je als maker van een kwaliteitsproduct in moeten leveren op je prijs?

De volgende keer dat ze in gesprek raakten was Local7 inmiddels in de lucht. En een platform met lokale Limburgse kwaliteitsproducten voelde niet alleen anders, dat was ook iets anders. Juist het feit dat er ook ‘concurrenten’ op staan die net zo goed een prachtig kwaliteitsproduct maken, was voor Carmen een goed argument om mee te willen doen als partner met Local7.

Dat ze bij bakkerij Mathieu Hermans Local7 inmiddels een warm hart toedragen blijkt wel uit het feit dat ze als bedankje voor de medewerkers al gekozen hebben voor de Local7 cadeaubon. Lokaal is sowieso belangrijk voor bakkerij Hermans. Het liefst werken ze met lokale kwaliteitsproducten als basis voor hun brood en patisserie. En ook het aanbod om bijvoorbeeld meerdere vestigingen te openen of ver buiten Maastricht te gaan leveren is geen ambitie. Een waar lokaal kwaliteitsproduct leveren wel. En daarmee past bakkerij Hermans perfect bij wat we met Local7 willen bereiken.

Wil je zelf eens kennismaken met deze bekende Maastrichtse bakkerij? We hebben het fijne pakket Vlaoj, pistoleekes & sókkerbolle van Bakkerij Mathieu Hermans. Speciaal voor de Pasen hebben we twee paaspakketten van meerdere partners samen onder wie Hermans. Voor het afhalen moet je wel wat tijd inplannen. Want ook al zijn de schermen verdwenen, op je beurt wachten bij Mathieu is een Maastrichts ritueel!