Een avondje uit op de bank met Traiteur Laeremans & Toneelgroep Maastricht

16 maart 2021 om 15:29

Borrels en bier
Missen we het niet allemaal? Een avondje uit met vrienden, gezellig ergens borrelen, naar de bios of het theater, een drankje doen... noem het maar op. Dat borrelen kunnen we natuurlijk ook thuis doen, dat wisten we al een tijdje. Want naast een rondje supermarkt om je eigen borrelplank samen te stellen, kun je tegenwoordig ook gewoon een borrelpakket van Laeremans & Bessems bestellen bij Local7. En het mooie is dat ze in samenwerking met Toneelgroep Maastricht, ook nog dat avondje theater bij je thuisbrengen. Namelijk met hun nieuwe online voorstelling: Kroegverhalen.

In je kloffie of toch sjiek
Ideaal, een toneelvoorstelling bekijken vanaf je eigen bank. Lekker mét je huis-kloffie, sloffen aan, haren omhoog, kaarsen aan en kom maar door. Heeft toch zo z’n voordelen, dat ‘niet de deur uit hoeven’. Maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om er een écht avondje uit van te maken. Alleen dan thuis. Lekker optutten, je mooiste outfit aan, gezellig dineren van tevoren en de voorstelling kan beginnen. Zo komt die ene outfit tenminste ook nog eens uit de kast.

Snacken maar
Het borrelpakket van Laeremans & Bessems Dranken heeft voor ieder wat wils. Er is bier, er is wijn (rosé én rood, winning!) en er is zelfs gedacht aan de niet-drinker met een flesje jus d’orange. Daarnaast bezit het alles dat een borrelplank hoort te bezitten: kaasjes, worstjes, olijven én een partymix. Het komt in plastic bakjes, dus geen afwas (once again winning). Maar je kunt natuurlijk ook lekker uitpakken en alles in gezellige schaaltjes doen of op een borrelplank leggen. It’s up to you!

Toneel aan huis

Ook het onderwerp en de setting van de toneelvoorstelling dragen bij aan het gevoel van ‘een avondje uit’. Het gaat namelijk over kroegverhalen. Je logt in via Zoom en neemt plaats in het virtuele café. De uitnodiging hiervoor ontvang je voorafgaand aan de voorstellen via de mail. Michel Sluysmans deelt de beste kroegverhalen en nodigt je uit om ook jouw beste kroegverhaal te delen. De voorstelling duurt ongeveer een uur. Genoeg tijd dus om die borrelplank weg te werken. Toch nog wat snacks over na afloop? Gezellig naborrelen it is!

Ook zin gekregen in een avondje borrelen op de bank terwijl je geniet van de toneelvoorstelling Kroegverhalen? Klik hier voor het pakket.