Het beste van moeder natuur in een potje

29 oktober 2020 om 09:53

Zondagsontbijtje
Zondag is onze lievelingsdag. Ten eerste omdat we dan beiden meestal vrij zijn which means: uitslapen! Maar vooral omdat we na al dat uitslapen uitgebreid de tijd nemen voor een heerlijk zondagsontbijt. Want zeg nou zelf, een uitgebreid gedekte ontbijttafel om de laatste dag van het weekend mee te beginnen is toch reuze gezellig? De ontbijtjes variëren van verse broodjes tot een gebakken eitje tot homemade pancakes. Maar soms raakt onze inspiratie een beetje op, dan hebben we even genoeg gebakken eitjes gezien. En dus is het tijd voor iets nieuws op de ontbijttafel.

Tutti Frutti
Gelukkig is daar het pakket van Fruitbedrijf Heiland en De Stroopstooker. In het pakket vind je appelstroop, appelmoes, honing (uit eigen boomgaard), appel & kers vruchtensap, frambozenjam, een appel en een paar walnoten. Alle ingrediënten voor een (h)eerlijk zondagsontbijtje. Er is namelijk in geen van de producten geur-, kleur-, en smaakstoffen terug te vinden. Met andere woorden bestaan de producten dus uit puur fruit. Heb je meteen ook je vitamientjes voor de rest van de week binnen. Het enige dat je verder nog nodig hebt is een lekkere snee brood, een vers croissantje en een kopje thee. Et voilá: de fijnste dag van de week kan beginnen.

Friet met appelmoes
Wij hebben het nu wel over ons zondagsontbijt, maar deze producten smaken natuurlijk net zo goed op any other day of the week. Je kopje thee smaakt nèt een beetje gezelliger met een lepeltje verse honing erdoor. Dat plakje bananenbrood is nèt een beetje lekkerder met een laagje frambozenjam. En zelfs de frietjes van de friture op de hoek zijn een stukje completer met een lekkere klodder appelmoes, toch? Je hoort (lees: leest) het: dit pakket is een toevoeging aan je leven op meerdere vlakken. Wat wil je nog meer?

Nieuwsgierig geworden naar het pakket van Fruitbedrijf Heiland & De Stroopstooker? Koop hier zelf het beste van moeder natuur in een potje.