Wakker worden met een uitgebreid ontbijt van Puur Van Wijck

27 maart 2021 om 19:48

Paasontbijt & -brunch
Pasen is in aantocht. Ontbijten, brunchen, lunchen. Het kan en mag allemaal. Het liefst met een eitje en leuk gezelschap. Want hoewel we dit jaar opnieuw Pasen kleins moeten vieren, mogen we op het gebied van eten gewoon weer lekker uitpakken. Dus hoe klein je het ook viert: pak uit. Twee dagen lang.

Easy like a Sunday morning
Geen zin om zelf alles uit de kast te trekken voor een perfect ontbijt of brunch? Dan is dit ontbijtje van Van Wijck er gelukkig om je paasdagen compleet te maken. Of beter gezegd ontbijt. Want hoewel dit fijne pakket maar voor één persoon is, kun je het makkelijk delen met een tweede persoon. Je kunt het eten als ontbijt, maar er is ook zeker genoeg om er meteen een complete brunch van te maken.

On the menu
Verse jus, tropical smoothie, roerei, twee dikke bruine boterhammen, plakje ham en kaas, croissantje, bakje yoghurt met fruit en nog een lekker toetje. Heb je even? Eén ding is zeker: er is aan alles gedacht. Hartig, zoet… Voor ieder wat wilt. Ons kun je niet blijer maken overigens. Want er gaat niets boven de dag starten met een uitgebreid ontbijt. Het liefst op bed met een koffietje ernaast. Of aan een gezellig gedekte tafel. Wat wil je nog meer?

Like a local
Het leuke aan deze uitgebreide ontbijtbox, is dat Van Wijck de samenwerking heeft opgezocht met Becker Royen, ’t Rommedoeke & Innofruit. Je vindt er dus niet alleen lekkers van Van Wijck in, maar ook van andere lokale ondernemers. Zo is het brood en croissantje van Becker Royen, het plakje ham en kaas van ’t Rommedoeke en is het fruit van Innofruit. Leuk he?

Kun je niet wachten om jezelf te trakteren op dit overheerlijke ontbijtje? Of misschien nog leuker: kun je niet wachten om iemand anders op dit pakket te trakteren? Bestel ‘m nog snel voor de paasdagen of gewoon zo, omdat jij, hij of zij het verdient! Bestellen doe je hier!

Fijne Pasen!