Ondernemers overzicht
Voor Mathieu Hulst is het maken van een goede wijn pure liefde. Het begint met een goede terroir en het eindigt met een mooie fles. Daartussen zit een enorm traject waar iedere dag met liefde hard aan gewerkt wordt.
Carmen is de dochter van Mathieu Hermans, die in 2020 helaas is overleden. Hij laat een prachtige erfenis achter, namelijk een van de mooiste bakkerijen die Maastricht zo rijk maakt.
Broers Luc en Tom Paulissen werken dagelijks met passie om hun missie waar te maken. Wij willen de eigentijdse, ambachtelijke bakker voor zowel de particuliere als zakelijke markt in Zuid-Limburg zijn.
Albert Berghof en zijn team zijn bloedfanatiek als het gaat om de beste koffie in te kopen, te branden, verpakken, leveren en te serveren. Zaken doen op een eerlijke manier, met respect voor elkaars expertise en inzet vind ik belangrijk.
‘Een boekhandel maakt je rijk in je hoofd, maar niet op je bankrekening’ aldus Ton Harmes. In Maastricht vervult onze zaak een belangrijke functie.
Wim Eussen is synoniem voor bier. Als Internationaal Erkend Biersommelier een waardevolle toevoeging in de mix van kennis die er binnen de groep brouwers is.
Cas Wolters is meer dan alleen een bakker; hij is ook een sfeermaker. Met zijn aanstekelijke enthousiasme weet hij zijn passie voor bakken over te brengen.
Paul, Theo en Ger zijn de Casle Biermakers. We geloven in mogelijkheden, kijken vooruit, niet achterom en hechten veel waarde aan plezier hebben en authenticiteit.
Jorrit Consten: “Darq is in 2016 ontstaan uit een passie voor eerlijke chocolade. Die geestdrift resulteerde in de opening van onze eerste vestiging in de Smedenstraat.
Met zijn 15 jaar ervaring is Gerben Ubags een ware chocolatier in hart en nieren. Zijn gedrevenheid en ondernemerschap maakten dat hij Geruba chocolade oprichtte in 2009.
Jan-Paul Rutten was aanvankelijk werkzaam als chirurg, maar besloot een paar jaar geleden alsnog de leiding van het bedrijf op zich te nemen en zo staat inmiddels de 8e generatie aan het roer.
Bakker Roel heeft passie voor het bakkersvak. Ondanks dat hij zijn bakkerij heeft verkocht, wil hij toch graag samen met zijn vrouw Cathelijne met het vak bezig zijn.
Geert Jan Nieboer en zijn dochter Laura hebben geen agrarische achtergrond, maar willen graag een bijdrage leveren aan een gezonde en duurzame vorm van voedselproductie.
Wij zijn Amy en Joshua, sinds 2016 de varkenshoeders van Kuusj (varken op z’n Limburgs). Wij geloven in een systeem waar natuur en dier elkaar versterken.
Stan Beurskens is niet meer weg te denken in de Europese wijnbouw, hij zet zich in voor het unieke Nederlandse product en ondersteunt diverse Nederlandse wijn producenten om te komen tot een uniek streekproduct.